Síguenos en:

Al llarg de la seva història, la indústria ceràmica sempre ha entès que la forma i la funció són complementàries en els seus productes. D’alguna manera, art i disseny ceràmic s’aproximen situant-se en posicions paral·leles (això és, poden beure de fonts similars però els seus camins discorren de manera individualitzada). En aquesta exposició s’estableixen els punts en què aquestes línies paral·leles s’aprimen fins a semblar convertir-se en signes del mateix llenguatge.

Conseqüentment amb l’avantdit, l’exposició i el seu catàleg mostren peces de ceràmica procedents del Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda (entre les quals es troben tant peces anònimes com altres signades per artistes del segle XX) que es posaran en relació amb obres (especialment pintura però també escultura i fins i tot ceràmica artística) aportades pels Museus de Vilafamés i el de L’Alcora.


A lo largo de su historia, la industria cerámica siempre ha entendido que la forma y la función son complementarias en sus productos. De alguna manera, arte y diseño cerámico se aproximan situándose en posiciones paralelas (esto es, pueden beber de fuentes similares pero sus caminos discurren de forma individualizada). En esta exposición se establecen los puntos en que esas líneas paralelas se adelgazan hasta parecer convertirse en signos del mismo lenguaje.

Consecuentemente con lo antedicho, la exposición y su catálogo muestran piezas de cerámica procedentes del Museu del Taulell Manolo Safont de Onda (entre las que se encuentran tanto piezas anónimas como otras firmadas por artistas del siglo XX) que se pondrán en relación con obras (especialmente pintura pero también escultura e incluso cerámica artística) aportadas por los Museos de Vilafamés y el de L’Alcora.

 

FICHA TÉCNICA

 

Año de publicación: 2022

Formato: 20,9 x 20,9 cm

Páginas: 57

Idioma: valencià, castellano

ISBN: 978-84-18951-33-6

Edita: Universitat Jaume I

Exposición: del 6 d’abril al 31 de maig de 2022