Síguenos en:

Compartir es viure. Des del Museu

La Sala 4 Cantons de Vilafamés acull, des del 21 d’abril de 2023, l’exposició Compartir és Viure, comissariada per Celeste Garrido i Yolanda Herranz i que ja va trobar el seu primer espai a la ciutat de Marín, a Pontevedra.

Cercant generar una reflexió sobre la identitat, la desigualtat i la violència de gènere, ens acosta a l’obra d’artistes que han fet d’aquestes propostes una manera d’interpretar la creació.

Compartir és Viure acull un missatge d’esperança: l’aspiració humana de la convivència en pau.

Compartir és Viure renega de la violència, ens proposa l’afecte i la no agressió, formulant la reivindicació d’un futur compartit.

El projecte Compartir és Viure, es materialitza a través d’obres de creació pensades tant per a l’espai urbà com per a l’interior de centres d’art i galeries.

Estan realitzades per quinze artistes de sis països (el Brasil, Colòmbia, Espanya, els Estats Units, Guatemala i Mèxic) generant una reflexió sobre: la Identitat, la Desigualtat, la Violència i la Convivència. L’art és una arma molt poderosa de transformació del jo i de l’humà, i té el poder de millorar el món.

Totes les obres que articulen la proposta Compartir és Viure estan concebudes des d’una conciència crítica i un posicionament feminista.

No volem Silencis.

No desitgem Violències.

Aspirem al respecte de la Dignitat Humana.

Obres d’Alissia (María Penalva-Leal), Beth Moysés, Bia Santos, Celeste Garrido Meira, Elina Chauvet, Guerrilla Girls, Lilian Amaral, Lorena Wolfer, Mar Caldas, Mau Monleón Pradas, Nela (Manola Roig Celda), Patricia Glauser, Regina José Galindo, Samuel Gallastegui i Yolanda Herranz Pascual.