Síguenos en:

Mau Monleón Pradas #Portaldeigualdad

Mau Monleón Pradas #Portaldeigualdad

El Museo de Arte Contemporáneo Vicente Aguilera Cerni (MACVAC) de Vilafamés apoya el proyecto #Portaldeigualdad de la artista Mau Monleón Pradas para IVAM PRODUEIX. Una campaña por la igualdad entre hombres y mujeres impulsada por artistas y asociaciones del mundo de la cultura para que los museos incluyan en sus webs, toda la información que manejan y producen, para que sea visible y esté disponible para todo el público.
La artista te invita a participar grabando un vídeo con tu móvil en formato vertical de entre 15 y 30 segundos diciendo tu nombre y profesión, comentando que apoyas la campaña #Portaldeigualdad en los museos y la razón por la que te parece importante.
Compártelo en tus redes a partir del 7 de septiembre a las 12 h. e invita a otras personas a compartirlo y a que graben el suyo propio, añadiendo los hashtags #Portaldeigualdad #IVAM; y etiquetando @gva_ivam; @maumonleon
Envíanos tu vídeo a: maumonleon@gmail.com, arteycultura.comunicacion@gmail.com; así nos das permiso para su posterior difusión.
Más información: www.maumonleon.es
@ IVAM. Institut Valencià d’Art Modern.
El Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni (MACVAC) de Vilafamés dona suport al projecte #Portaldeigualdad de l’artista Mau Monleón Pradas per a IVAM PRODUEIX. Una campanya per la igualtat entre homes i dones impulsada per artistes i associacions del món de la cultura perquè els museus incloguen en els seus webs, tota la informació que manegen i produeixen, perquè siga visible i estiga disponible per a tot el públic.
L’artista et convida a participar gravant un vídeo amb el teu mòbil en format vertical d’entre 15 i 30 segons dient el teu nom i professió, comentant que dones suport a la campanya #Portaldeigualdad en els museus i la raó per la qual et sembla important.
Comparteix-ho en les teues xarxes a partir del 7 de setembre a les 12 h i convida a altres persones a compartir-ho i que graven el seu propi, afegint les etiquetes #Portaldeigualdad #IVAM; i etiquetant @gva_ivam; @maumonleon
Envia’ns el teu vídeo a: maumonleon@gmail.com, arteycultura.comunicacion@gmail.com; així ens dones permís per a la seua posterior difusió.
Més informació: www.maumonleon.es
@ IVAM. Institut Valencià d’Art Modern.