Síguenos en:

Vi de Museu

Vi de Museu

El Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés i Cellers Mayo García presenten el Vi de Museu per commemorar el 50 aniversari del MACVAC, el proper dissabte 4 de gener a les 17’30h al Palau del Batlle (carrer Diputació, 20, 12192 Vilafamés)

 

Els Cellers Mayo García de Vilafamés llancen una sèrie limitada de 1500 ampolles del vi d’autor Magnanimvs Platino, premiat com a millor vi de la província de Castelló, etiquetada com Vi de Museu, en commemoració del 50 aniversari del Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni. La sèrie especial portarà una de les dues etiquetes dissenyades per Joan Callergues, il·lustrades amb obres de la institució: El violí està sobre la taula (1991) de la valenciana Ángela García Codoñer, i Tintes (1962) del venecià Emilio Vedova.

El Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés va ser creat el 28 d’agost de 1969 i es va inaugurar en l’actual seu a 1972. La institució museística, una de les primeres dedicades a l’art contemporani a Espanya, alberga més de 700 obres d’art d’artistes que són referent de l’avantguarda, tant a nivell nacional com internacional.

Els orígens dels Cellers Mayo García de Vilafamés es remunten a 1912 amb l’elaboració de vi per al consum familiar. Més tard, la família Mayo va ser socia fundadora de la cooperativa de Vilafamés. Tota aquesta tradició vitivinícola ha estat transmesa generació rere generació de pares a fills. I així neixen els Magnanimvs Vins d’Autor.

El Museo de Arte Contemporáneo Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés y las Bodegas Mayo García presentan el Vi de Museu para conmemorar el 50 aniversario del MACVAC, el próximo sábado 4 de enero a las 17’30h en el Palau del Batlle (calle Diputación, 20, 12192 Vilafamés)

Las Bodegas Mayo García de Vilafamés lanzan una serie limitada de 1500 botellas del vino de autor Magnanimvs Platino, premiado como mejor vino de la provincia de Castellón, etiquetada como Vi de Museu, en conmemoración del 50 aniversario del Museo de Arte Contemporáneo Vicente Aguilera Cerni. La serie especial llevará una de las dos etiquetas diseñadas por Joan Callergues, ilustradas con obras de la institución: El violín está sobre la mesa (1991) de la valenciana Ángela García Codoñer, y Tintas (1962) del veneciano Emilio Vedova.

El Museo de Arte Contemporáneo Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés fue creado el 28 de agosto de 1969 e inaugurado en la actual sede en 1972. La institución museística, una de las prime-ras dedicadas al arte contemporáneo en España, alberga más de 700 obras de arte cuyos artistas son referente de la vanguardia, tanto a nivel nacional como internacional.

Los orígenes de las Bodegas Mayo García de Vilafamés se remontan a 1912 con la elaboración de vino para el consumo familiar. Más tarde, la familia Mayo fue socia fundadora de la cooperativa de Vilafamés. Toda esta tradición vitivinícola ha sido transmitida generación tras generación de padres a hijos. Y así nacen los Magnanimvs Vinos de Autor.