Síguenos en:

Recital Versos i Proses “El Pont de les lletres”

Recital Versos i Proses “El Pont de les lletres”

IX Trobada literària El Pont Cooperativa de Lletres

En commemoració 50 aniversari del MACVAC, el proper dissabte 8 de juny a les 17 hores, al pati del museu i amb entrada lliure, El Pont Cooperativa de Lletres oferirà un recital de versos i proses en valencià.

El Pont de les Lletres és l’espai de trobada, de cooperació i de difusió  de l’activitat literària en llengua catalana a les comarques nord del País Valencià; és una entitat de caràcter intercomarcal que associa escriptors/es i estudiosos/es de la literatura de la Plana, l’Alcalatén, el Maestrat i els Ports, amb l’objectiu de difondre l’activitat literària en llengua catalana al nostre territori.

 

 

Els objectius de l’entitat són: Impulsar, desenvolupar, coordinar i divulgar l’estudi i activitat literària en llengua catalana. Sensibilitzar la societat envers el fet cultural en totes les seues dimensions. Col.laborar amb les institucions oficials i amb altres entitats i associacions amb objectius semblants en l’organització, promoció i difusió d’activitats culturals. Defensar els conceptes de pau, llibertat, democràcia i tolerància com a suports fonamentals de la cultura, de la societat i de la relació entre els pobles.