Síguenos en:

CICLE DE CONCERTS AL MUSEU

Organitzat pel Festival Arc Clàssica, del 15 al 21 de juliol gaudeix del Cicle de Concerts al Museu de Vilafamés; tres concerts a l’aire lliure amb propostes artístiques variades que podràs escoltar exclusivament en aquest cicle; estan pensades i fetes a mida per a fusionar-se amb l’entorn on les escoltaràs.
Una manera diferent d’escoltar música en viu a l’aire lliure i inspirar-te a l’entorn del MACVAC.
Deixa’t emocionar i viu una experiència irrepetible.

“KaleiDUOscope” Piano a quatre mans

Els joves talents valencians Elena Font i Salvador Mestre ens presenten una proposta innovadora que es basa en el principi del calidoscopi.

En els temps de la fragmentació de l’atenció, un calidoscopi permet captar una realitat cada vegada més complexa. Sentiments amplis, pensaments profunds i emocions intenses seran combinades en infinit contrast per a esbrinar potser la veritat que ens constitueix com a éssers humans: l’atenció gojosa de l’aquí i l’ara.

PROGRAMA: Mozart, Beethoven, Brahms, Schumann, Fanny Mendelssohn, Liszt, Debussy, Rachmaninov, Fauré i Barber… entrellaçats calidoscòpicament per a captar la bellesa de la vida i l’univers.

Lloc: Pati del Museu de Vilafamés MACVAC
Data: 15/7/2023Hora: 20h
Entrada gratuïta

 

 

 

 

 

 

 

“Faces of Brazilian piano” Concert de piano
Els solistes brasilers Pablo Marquine i Diogo Monzo venen des de Brasil per transportar-nos a dos ambients molt diferents però fascinants del panorama musical del seu país: la càlida música clàssica brasilera i la improvisació que parteix de ritmes i melodies populars.
Un concert que et farà viatjar a les càlides i dolçes terres del Brasil.
Programa: Claudio Santoro i Luiz Eça.
Lloc: Pati del Museu de Vilafamés MACVAC
Data: 16/7/2023
Hora: 20h
Entrada gratuïta

 

 

 

 

 

 

 

“Ressonàncies en la nit” Concert de violoncel
Arriba a Vilafamés la reconeguda violoncel.lista russa Sveta Truschka, prepara’t per a gaudir d’una nit musical sota les estrelles al Pati del Museu de Vilafamés. Les ressonàncies del violoncel t’embruixaran en una nit màgica de sons i melodies riques en força i color.
Programa: J.S.Bach, E. Casals, M. Fine, C. Cases, I. Albéniz.

Lloc: Pati del Museu de Vilafamés MACVAC
Data: 21/7/2023
Hora: 20h
Entrada gratuïta

 

 

 

Tags: